0

Over LicenseNet

Uw betrouwbare licentiepartner 24/7

Samenwerkingen

License Net

Uw betrouwbare licentiepartner

Steeds meer hoort u om u heen dat er een grote verhoging van de vraag naar licentiecodes ontstaat. Het is makkelijk te installeren en is natuurlijk ook nog eens snel in huis.

We zien binnen deze markt veel onbetrouwbare websites ontwikkelen. Dit zorgt voor een hoger risico, voor u als klant. Daarom is ons doel, om u een betrouwbare licentiepartner aan te bieden. Snel contact en goede service.

En dat is waar wij voor staan!

Wij kopen daarom overstock en niet gebruikte licenties van grote bedrijven over en verkopen deze door met enorme kortingen aan consumenten en bedrijven. 

Hoe werken de licentie sleutels? 

De licentie sleutels zijn een eenmalige aanschaf. Wanneer u een van onze producten koopt zult u de licentie sleutel binnen enkele minuten in uw mailbox ontvangen. Mocht u problemen hebben met de installatie van de software dan helpen wij u graag! De software pakketten zijn echter gemakkelijk te installeren, licentie code invoeren en gaan!

Sommige licentie sleutels zijn enkel te gebruiken voor Windows computers of Mac computers. Kijk voor de aanschaf van een licentie sleutel goed of u de juiste software heeft geselecteerd!

Reviews

Hans Overbeek van
Hans Overbeek van
2023-05-27
Duidelijke website, heel snelle levering en betaalbaar. Ook niet te beroerd om vragen te beantwoorden. Ik kan met een goed geweten Licensenet aan bevelen.