Office 2021 voor studenten

Uw betrouwbare licentiepartner 24/7

Office voor studenten

Levenslange licenties tegen een voordelige prijs bij LicenseNet

Begin jij binnenkort met een studie en heb je een licentie voor Microsoft Office nodig? Bij LicenseNet kun je een super goede deal krijgen: een levenslange licentie van Office 2021 voor studenten, en dat ook nog eens voor een lage prijs. Of je nu een computer met Windows hebt of een Mac gebruikt, LicenseNet heeft voor beide systemen dezelfde voordelige prijs.

Office is echt super handig voor jou als student. Je kunt er van alles mee doen om je schoolwerk beter en makkelijker te maken. Je kunt er teksten mee schrijven, tabellen maken en mooie presentaties in elkaar zetten. Het helpt je om sneller en slimmer te werken. Daarnaast is samenwerken met andere studenten en je docent makkelijker dan ooit. Je kunt tegelijkertijd met meerdere personen aan een document werken en je kunt documenten gemakkelijk delen.

Uw betrouwbare licentiepartner

Wil je ook profiteren van Office 2021 voor studenten? Koop dan direct jou levenslange licentie via LicenseNet. Je ontvangt bij je licentie ook een eenvoudige installatiehandleiding die het installeren van Office heel makkelijk maakt. Kom je er toch niet uit? Dan staan wij voor je klaar om je persoonlijk te helpen! Kortom: Wil jij profiteren van Office voor studenten? Kies dan vandaag nog voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van LicenseNet!

Koop Office 2021

Onze Office licenties

Office 2021 voor studenten

Office 2021

Professional Plus

€ 39,99

Office 2019 voor studenten

Office 2019

Professional Plus

€ 29,99

Office 2016 voor studenten

Office 2016

Professional Plus

€ 24,99

Bekijk al onze producten

Hoe werken de licentie sleutels? 

De licentie sleutels zijn een eenmalige aanschaf. Wanneer u een van onze producten koopt zult u de licentie sleutel binnen enkele minuten in uw mailbox ontvangen. Mocht u problemen hebben met de installatie van de software dan helpen wij u graag! De software pakketten zijn echter gemakkelijk te installeren, licentie code invoeren en gaan!

Sommige licentie sleutels zijn enkel te gebruiken voor Windows computers of Mac computers. Kijk voor de aanschaf van een licentie sleutel goed of u de juiste software hebt geselecteerd!

Office 2021 kopen

Til je werkstukken naar een hoger niveau!